Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Vivi , d. 25-07-2021
Et styks træt Amanda hentet 🐶Tak for pasning
E-mail:
Skrevet af Pia Lundø, d. 05-07-2021
Hej Pia……Jeg vil høre dig, om jeg kan få passet min westi tæve som er 1 år, hun er en meget glad og omgængelig pige. Jeg mangler pasning fra nu på torsdag til søndag, jeg ved godt jeg er sent ude, hun har aldrig været i pension før, men er blevet anbefalet dig. Jeg bor i Høve Klitbo, Asnæs .
E-mail:
Skrevet af Irene Kirstine Nielsen, d. 19-08-2020
Jeg kan kun tilslutte mig den store ros til Pia. Vi har haft to hunde der var glade for at komme hos Pia. Og nu skal vi snart have en lille ny, som helt sikkert også vil blive glad for at komme på ferie.
E-mail:
Skrevet af Per Larsen, d. 09-08-2020
I morgen afleverer vi igen vores dejlige Sally. Og det gør vi med stor ro i sindet😘 Sally elsker at være hos Pia❤️
Tak for det👍
E-mail:
Skrevet af Anni Ehlerts Jensen, d. 30-09-2019
Tusind tak for pasning af tøserne, Mille og Dina.
E-mail:
Skrevet af Lise Darling, d. 01-07-2019
Vores hunde elsker Vig-hundepasning. Altid fuld fart ud af bilen og hen til haven, og stor glæde over at gense Pia og Andre - og Karla ( hunden i huset) ingen tid til afsked, ren hundeglæde. Super gode rammer, kæmpe naturgrund, græsplæner og folde, høns man kan gø af og mus der kan fanges. Masser af kvalitets legetøj som en Jack Russel kan bide i og selvfølgelig hunde-badebassin i sommervarmen. Altid glade trætte hunde man får hjem igen.
Pia og Andre er venligt imødekommende overfor hundesærheder og menneske pylleri, det er nemt at lave aftaler og betaling på Mobilpay.

5 Stjerner og potedask herfra.
E-mail:
Skrevet af Bodil Nicolaisen, d. 11-09-2017
Hej Pia
Tak for at du vil passe mine fem dejlige snauzer piger , det er jo noget af en mundfuld 🐶🐶🐶🐶🐶
E-mail:
Skrevet af Per & Conni, d. 15-02-2017
Pia er bare den bedste.
Vi har fået passet hunde hos Pia i en del år og har altid afleveret og hentet glade hunde. Det er så dejligt at kunne være tryg ved at ens hund(e) har det godt, når de bliver passet.
E-mail:
Skrevet af Kirsten, d. 22-04-2015
Hos Pia er bare det bedste sted at få passet sin hund. Hentede Trunde i går for 17. gang. Hun var bare så glad og dagen efter stadig dødtræt efter gode oplevelser.
🐺😉
Skrevet af Britt Kjær-Jørgensen, d. 30-10-2014
Hej Pia
Skulle hilse og sige tak for nogle fantastiske dage fra Jollie. Jeg elsker min hund over alt på jorden, men jeg kan se at du/I giver ham noget som han sætter pris på. Han kommer hjem total stimuleret og glad efter at have leget med alle sine "venner". 1000 Tak for at I passer på ham, jeg er helt tryg ved at aflevere ham i din/Jeres varetægt. Hilsen Jollie og Britt
E-mail:
Skrevet af Bodil., d. 15-10-2014
Skønt billed af dig Emma og Debbie.
Tak for det.
Hilsen Bodil.
Skrevet af Bodil Nicolaisen., d. 09-10-2014
Hej Pia.
Tak for en dejlig ferieuge hos dig, det er jo et hundehotel med sofa og alt hvad dertil høre, vi havde mange gode oplevelser, det kunde familien mærke da vi kom hjem.
Hilsen fra alle snauzherpigerne.
Debbie. Emma. Jessica. Nellie.
E-mail:
Skrevet af Britt Kjær-Jørgensen, d. 12-04-2014
Kære Pia og familie 1000 millioner tak for at have passet og elsket Jollie mens vi besøgte familie i Qatar. Vi tog afsted med tunge hjerter da det var første gang Jollie skulle på pension, men Jeres beskeder og billeder af Jollie har gjort os rolige og glade for vi valgte at sende ham på besøg hos Jer. Mange mange tak for at have passet på vores guldklump og han kommer gerne på besøg igen :-)
Kh Britt, Ulrik og Jollie
E-mail:
Skrevet af Rikke, d. 27-01-2014
Jeg æææælskar dig Pia. Møs Møs fra Alfred ;-)) Glæder mig så meget til at se dig igen til sommer og måske også en weekend før, når mor, far og Ermias skal til Lindknud.
E-mail:
Skrevet af majbrit Madsen, d. 19-01-2014
Yorick og Jessie siger tak for endnu en god uge. Vi er ikke i tvivl om at de har haft det godt. Vi skulle ikke lokke Yorick ud af bilen, da han blev afleveret og Jessie fulgte med dig uden problemer og Jessie plejer ikke at være meget for at forlade mig og Yorick kommer aldrig ud af bilen hvis det er noget han ikke vil. Yderemere løb ingen af dem direkte i bilen da de fik mulighed for det men havde tid til at hilse - hvilket tydeligt viser at de trives.
Tusind tak for hjælpen ;0)
E-mail: