Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Marianne Radmer, d. 08-12-2013
Hej søde dejlig Pia. Nu er Carla ved at være udhvilet efter en rigtig dejlig ferie med mange nye oplevelser hos dig og din familie. Det har været en ubeskrivelig stor og positiv oplevelse at få vores lille Carla passet hos dig, meget mere end vi kunne drømme om. Hvor er vi bare lykkelige for at der findes mennesker som dig, hvor vi med god samvittighed og ro i sjælen kan få passet vores lille guldklump. Vi vil med den største tillid og god samvittighed aflever Carla på ferie hos dig i fremtiden. Rigtig mange kysser fra Carla og knus fra både de to og firebent.
Skrevet af Bettina Hansen, d. 27-08-2012
Den bedste hundepasser i hele landet.. mine mopper havde det så godt.. og er helt tryg ved at sende dem på ferie igen hos Pia.:)
E-mail:
Skrevet af Charlotte og Ole Køhler, d. 12-06-2012
Kære Pia,
Patsy og hendes forældre vil sige Tusind Tak for en super overnatning hos dig. Vi havde aldrig troet at vi kunne finde et sådant super sted med dig som den perfekte vært! Patsy glæder sig til forhåbentlig mange skønne ophold i fremtiden ,hos dig og vovse vennerne. Forøvrigt , hvilken service med fotocollage fra opholdet ved afhentning! Det absolut bedste hunde pension i hele kongeriget!
E-mail:
Skrevet af Søren og Lise Næstved, d. 28-04-2012
Hej Pia & co.
Rufus og vi andre er SÅ glade for at vi har fundet det bedste hundepasser-sted i verden. Han kom glad og træt hjem, men skulle bare sove for at være frisk i poterne igen. Vi vender retur !!
E-mail:
Skrevet af Heidie Mortensen, d. 06-04-2012
En stor tak til dig, Pia, for rigtig kærlig og god pasning af vores Lulu.
Lulu har hygget sig og leget så godt, at hun var så træt da hun kom hjem, at hun sov til middag i 4 timer :-)
Kærlig hilsen fra familien Lulu
E-mail:
Skrevet af Stine Zachariassen, d. 14-02-2012
Halløj
Og tusind tak for pasning af banditterne. Lotus og Bonzo var trætte da de kom hjem, og Ronja.....tja... det lykkedes nok aldrig at køre hende træt :-)
Men dejligt at være på ferie og vide at ens hunde har det godt..
Skrevet af Christa, d. 08-01-2012
Hej Pia og familie

Xani vil siger mange tak for en dejlig ferie og glæder sig til at komme igen.
Hun er nu så kendt med stedet at hun kan genkende det på vej ned af vejen og hun vil gerne ud af bilen og opleve noget.
Hun er tryg og glad når hun bliver afleveret og vi kan tage på ferie med god samvittighed for vi ved hun har det super godt og oplever en masse.
E-mail:
Skrevet af Susanne, d. 30-09-2011
Hej Pia
Mange tak for pasningen af Molly.
Hun vil helt sikkert gerne på ferie hos dig igen :-)
Også tak for de dejlige billeder af hende og legekammeraterne.
Skrevet af Vivi Arklint, d. 28-03-2011
Kære Pia
Arnold var meget træt og meget tilfreds da han kom hjem til sig selv. Han kommer meget gerne igen, hvis han altså må.
E-mail:
Skrevet af Alfred, d. 16-03-2011
Hej Pia
Jeg vil bare lige sige mange tusinde tak for en dejlig, dejlig måned hos dig. Det er dejligt at være hjemme igen hos mor og far, men der er kommet en sjov lille fyr, som hedder Ermias også... Han er nu skæg at lege med, også selvom han træder på mig og skriger mig lige ind i ørerne. Mor og far syntes ikke jeg skulle ligge ved siden af Ermias i sengen, så nu ligger jeg i min kurv ved siden af og snorker lidt også.
Vi ses forhåbentlig snart igen, søde søde plejemor Pia.
Kærligst og VUF VUF.
Alfred
E-mail:
Skrevet af Lise, d. 27-10-2010
Hej Pia med familie. Mange tak fra en meget træt og tilfreds Rufus. Han får helt sikkert lov at komme på ferie hos jer igen. Vi har været meget tilfredse. Og så lige et kram til Smilla. Mange hilsner fra Rufus med familie i Næstved.
E-mail:
Skrevet af betina nysom, d. 27-08-2010
tusind tak for en fantastisk pasning af mine to små hunde. næste gang jeg skal have dem passet, så vil jeg være helt rolig ved at sende dem hjem til dig, det er et super sted du har og jeg vil til hver en tid anbefale det til andre. så mange tak for en god ferie til mine hunde. hilsen betina og mange vov og potedask fra sasha og folmer
E-mail:
Skrevet af Annette Lomholt Dam, d. 25-07-2010
Hej.
Pia har haft fornøjelsen af min hund Sassa i 2 uger i juli 2010. Jeg synes selv jeg er god ved min hund og at hun har det godt hos mig. Men når man henter hende hjem fra Pia og hører hvordan hun har haft det er jeg ikke i tvivl om at hun har det bedre der. Hun bliver forkælet, hun har legekammerater hele dagen og Pia er hos hende hele dagen. Hun bliver nusset og kælet med, hvilket hun synes er meget dejligt. Der mangler bare ikke noget når man bliver passet hos Pia. Tusind tak for et formidabelt ophold siger Sassa. Hun kommer helt sikkert igen. Jeg vil varmt anbefale pensionen til alle der står og mangler pasning af deres hund. Jeg håber altid der vil være plads til min dejlige hund når vi har behov for det. Kærlig hilsen Sassa og Familien Dam
E-mail:
Skrevet af Dorthe Kent, d. 16-04-2010
Hej Søde , sikke en flot hjemmeside Du har, tillykke med den....
Desværre har vi jo ingen hund som Du kan passe når vi skal noget, men mine heste er i stedet for i de bedste hænder man kunne tænke sig når vi skal afsted på weekend, så tusinde tak for det, det betyder rigtig meget for mig .
I må have en skøn weekend
Knus fra Dorthe
E-mail:
Skrevet af Anne Bauer Johansen, d. 01-03-2010
Kære Pia.
Tusinde tak for fantastisk pasning af Baloo. Vi glæder os allerede til ultimo april.
Mange hilsner Baloo + ejere
E-mail: