Vig-Hundepasning

Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Rie , d. 23-10-2022

To trætte hunde efter en overnatning hos Pia. Rigtig god oplevelse for både hunde og ejere, hvor vi virkelig har følt os i trygge og kompetente hænder ❤️

E-mail:

Hjemmeside:

rieertman@hotmail.com


Skrevet af Vivi , d. 25-07-2021

Et styks træt Amanda hentet 🐶Tak for pasning

E-mail:

Tuborgvej2

@gmail.con

Skrevet af Irene Kirstine Nielsen, d. 19-08-2020

Jeg kan kun tilslutte mig den store ros til Pia. Vi har haft to hunde der var glade for at komme hos Pia. Og nu skal vi snart have en lille ny, som helt sikkert også vil blive glad for at komme på ferie.

E-mail:

irene.kirstine

@outlook.com

Skrevet af Per Larsen, d. 09-08-2020

I morgen afleverer vi igen vores dejlige Sally. Og det gør vi med stor ro i sindet😘 Sally elsker at være hos Pia❤️
Tak for det👍

E-mail:

@perlarsen.dk

Per

Skrevet af Anni Ehlerts Jensen, d. 30-09-2019

Tusind tak for pasning af tøserne, Mille og Dina.

E-mail:

Anni

@nyka.dk

hvornår skal vi op og lege med Karla igen ?

Skrevet af Lise Darling, d. 01-07-2019

Vores hunde elsker Vig-hundepasning. Altid fuld fart ud af bilen og hen til haven, og stor glæde over at gense Pia og Andre - og Karla ( hunden i huset) ingen tid til afsked, ren hundeglæde. Super gode rammer, kæmpe naturgrund, græsplæner og folde, høns man kan gø af og mus der kan fanges. Masser af kvalitets legetøj som en Jack Russel kan bide i og selvfølgelig hunde-badebassin i sommervarmen. Altid glade trætte hunde man får hjem igen.
Pia og Andre er venligt imødekommende overfor hundesærheder og menneske pylleri, det er nemt at lave aftaler og betaling på Mobilpay.

5 Stjerner og potedask herfra.

E-mail:

@gmail.com

darling.lise

Skrevet af Bodil Nicolaisen, d. 11-09-2017

Hej Pia
Tak for at du vil passe mine fem dejlige snauzer piger , det er jo noget af en mundfuld 🐶🐶🐶🐶🐶

E-mail:

@gmail.com

Bodilnicolai

Skrevet af Per & Conni, d. 15-02-2017

Pia er bare den bedste.
Vi har fået passet hunde hos Pia i en del år og har altid afleveret og hentet glade hunde. Det er så dejligt at kunne være tryg ved at ens hund(e) har det godt, når de bliver passet.

E-mail:

@outlook.dk

cpla

Skrevet af Kirsten, d. 22-04-2015

Hos Pia er bare det bedste sted at få passet sin hund. Hentede Trunde i går for 17. gang. Hun var bare så glad og dagen efter stadig dødtræt efter gode oplevelser.
🐺😉

Skrevet af Britt Kjær-Jørgensen, d. 30-10-2014

Hej Pia
Skulle hilse og sige tak for nogle fantastiske dage fra Jollie. Jeg elsker min hund over alt på jorden, men jeg kan se at du/I giver ham noget som han sætter pris på. Han kommer hjem total stimuleret og glad efter at have leget med alle sine "venner". 1000 Tak for at I passer på ham, jeg er helt tryg ved at aflevere ham i din/Jeres varetægt. Hilsen Jollie og Britt

E-mail:

4470

@os.dk

Skrevet af Bodil., d. 15-10-2014

Skønt billed af dig Emma og Debbie.
Tak for det.
Hilsen Bodil.

Skrevet af Bodil Nicolaisen., d. 09-10-2014

Hej Pia.
Tak for en dejlig ferieuge hos dig, det er jo et hundehotel med sofa og alt hvad dertil høre, vi havde mange gode oplevelser, det kunde familien mærke da vi kom hjem.
Hilsen fra alle snauzherpigerne.
Debbie. Emma. Jessica. Nellie.

E-mail:

@waoomail.dk

Bonic

Skrevet af Britt Kjær-Jørgensen, d. 12-04-2014

Kære Pia og familie 1000 millioner tak for at have passet og elsket Jollie mens vi besøgte familie i Qatar. Vi tog afsted med tunge hjerter da det var første gang Jollie skulle på pension, men Jeres beskeder og billeder af Jollie har gjort os rolige og glade for vi valgte at sende ham på besøg hos Jer. Mange mange tak for at have passet på vores guldklump og han kommer gerne på besøg igen :-)
Kh Britt, Ulrik og Jollie

E-mail:

4470

@os.dk

Skrevet af Rikke, d. 27-01-2014

Jeg æææælskar dig Pia. Møs Møs fra Alfred ;-)) Glæder mig så meget til at se dig igen til sommer og måske også en weekend før, når mor, far og Ermias skal til Lindknud.

E-mail:

@yahoo.dk

rikkeancher

nu varer det ikke før vi skal på feriekoloni